Hardlopen met impact: Ren tegen kanker

Zaterdag, 4 juni 2022
Hardlopen met impact: Ren tegen kanker

Bij steeds meer hardloopevenementen zie je ze voorbij komen: renners in knalrode shirts met daarop de tekst #REN TEGEN KANKER. Wat is dat voor club? Waar komen ze opeens allemaal vandaan? En is het iets voor jou?

KWF Kankerbestrijding

Ren tegen kanker is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Hardlopers laten hun race sponsoren om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Geld dat hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders de diagnose kanker. Grote kans dus dat jij ook iemand kent. KWF zet zich in voor een beter leven voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Het geld dat met Ren tegen kanker wordt opgehaald, komt direct ten goede aan baanbrekend kankeronderzoek.

Gratis startbewijs

Meedoen regel je eenvoudig en snel via rentegenkanker.nl. Hier kies je uit een aantal grote hardloopevenementen waaraan je mee kan doen. Kies jouw evenement en schrijf je in. Na inschrijving heb je meteen een actiepagina waarmee je direct om donaties kan vragen. Het enige dat KWF van je vraagt is een gezonde dosis sportiviteit én dat je 500 euro aan sponsorgeld ophaalt. Doe je dat? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs én dat mooie rode Ren tegen kanker-shirt.

Zit jouw hardloopevenement er niet tussen? Geen probleem! Je kunt ook zelf een evenement kiezen. Je koopt dan zelf een startbewijs en maakt via rentegenkanker.nl een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Ook dan krijg je dat mooie Ren tegen kanker-shirt.

Actievoeren

Het maakt niet uit of je een beginner of juist een doorgewinterde hardloper bent. En of je 5 kilometer, 10 kilometer of een hele marathon wil rennen. Kies een uitdaging die bij jou past! KWF helpt jou bij het behalen van die 500 euro. Ze geven tips & tricks om het fondsenwerven voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Deel bijvoorbeeld jouw verhaal, of de reden waarom je voor KWF rent, met zoveel mogelijk vrienden, familie, collega’s en kennissen. En je zult zien dat je op onwijs veel support kunt rekenen.

Vier je impact

Als Ren tegen kanker-deelnemer krijg je de mogelijkheid om de onmacht die je voelt wanneer je te maken krijgt met kanker, om te zetten in kracht. En op jouw manier een steentje bij te dragen. Je geeft je run – die je misschien toch al ging maken - extra betekenis. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor al die mensen die leven met en na kanker.

Meld je aan op rentegenkanker.nl

Geef jouw run ook extra betekenis

Schrijf je in voor een evenement naar keuze, haal minimaal 500 euro op voor KWF en krijg een gratis startbewijs. Ren tegen kanker en voor het leven.

Kies jouw uitdaging
Motivatie