Hardlopen en live muziek tijdens Silent Night Run

Donderdag, 2 maart 2017
Hardlopen en live muziek tijdens Silent Night Run
Hardlopen is voor sommige mensen een vorm van meditatie. Dit kun jij ook ervaren tijdens de Stadswild Silent Run, hierbij loop je 's avonds om in de drukke stad stilte te vinden. De 7,5 km lange run wordt afgewisseld met bijzondere optredens in bijvoorbeeld het Concertgebouw. Deze bijzondere ervaring komt in de lente naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Den Haag.

De Stadswild Silent Run is in Amsterdam al langer bekend. Sinds 2012 wordt de nachtelijke run twee keer per jaar georganiseerd in de hoofdstad. Een groep van meer dan honderd hardlopers trekt dan door de drukke straten van Amsterdam langs de Wallen en een verlaten Museumplein.

Live muziek

Het gaat bij dit evenement zoals bij meerdere funruns niet om de kilometers, snelheid of winnen. Het is echt een ervaring. Het bijzondere aan de Silent Run is de verrassende experiences en live optredens. Een eerdere Silent Run werd afgesloten met yoga en een privé-concert in de grote zaal van Het Concertgebouw.

5 steden

Dit jaar wordt de Silent Run ook in andere steden georganiseerd. Na Amsterdam op 12 mei volgt op 19 mei de versie in Rotterdam en op 26 mei in Den Haag. Daarna zullen ook in Utrecht op 2 juni en Breda op 9 juni Silent Runs worden georganiseerd. De afstand is steeds 7,5 km en de start zal om 21.00 uur zijn. Zonder startschot natuurlijk, want alles gaat in stilte. Er wordt zelfs niet gepraat.

Luxe editie

Tijdens de Silent Run-on tour kun je een ticket winnen voor de Silent Run - premium edition. Deze luxe editie van de run in Amsterdam is een rollercoaster aan ervaringen met vuurartiesten, internationale operazangers en concertpianisten, eten, yoga. Hierbij wordt ook samengewerkt met het Conservatorium Hotel en Het Concertgebouw.

Meer info op Silennightrun.com

Bekijk ook deze video voor een impressie van vorig jaar:


Foto: Stadswild / Pim Rimkes