Doe jij mee met Global Running Day?

Dinsdag, 31 mei 2022
Doe jij mee met Global Running Day?

Woensdag 1 juni vieren we Global Running Day en gaan we de uitdaging aan om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen! Loop jij ook mee?

Op zoek naar de perfecte motivatie om op te staan, eruit te komen én te gaan hardlopen? Op 1 juni 2022 vieren we samen met miljoenen hardlopers over de hele wereld Global Running Day. Op deze dag hopen we zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Loop jij ook een rondje? Nodig je buurman, partner, vrienden of familie uit om er samen op uit te trekken, zo krijgen we nóg meer mensen van de bank af! En samen lopen is bovendien leuker, gezelliger en motiverender.

Hoe doe je mee?

Het maakt niet uit hoe hard je loopt of hoeveel kilometers je aflegt. Het gaat erom dat je in beweging komt! Wordt het een blokje om met de hond of loop je een rondje door het park met je vrienden? Het belangrijkste van deze dag is dat je plezier maakt en anderen inspireert om samen lekker in beweging te komen.

Laat ons weten dat je meedoet! Tag @hardlopennl én @runningdirect.nl op Instagram, dan verspreiden we samen de positieve hardloopvibes.

Evenementen Motivatie