Ga jij dit jaar op hardloopvakantie in Nederland?

In samenwerking met StayOkay
Vrijdag, 17 juli 2020
Ga jij dit jaar op hardloopvakantie in Nederland?
Ga jij dit jaar op vakantie in eigen land? In Nederland zijn er genoeg mooie plekken om te ontdekken! Ga bijvoorbeeld een weekendje weg en ontdek al hardlopend de prachtige natuur die ons land te bieden heeft. Wij geven je een tweetal tips voor een hardloopvakantie in eigen land.

Hardlopen op de Veluwe

Heb je er ooit bij stilgestaan dat de Veluwe zich uitstekend leent voor een ware hardloopvakantie? Zo zijn er vele bestaande wandel- en hardlooproutes. Dit mooie stukje Nederland leent zich uitermate goed voor wandelen, hardlopen en trailrunning. Aan de rand van de Veluwe liggen verschillende grotere steden zoals Arnhem en Apeldoorn. Wissel de heerlijke rust van de bosrijke omgeving af met wat stedelijke gezelligheid. Voor de echte die-hards: je kunt natuurlijk ook van plaats naar plaats lopen over de Veluwe. Loop bijvoorbeeld van Arnhem naar Apeldoorn en finish bij Gorssel.

De duinen bij Noordwijk

Voor wie de heuvels van de Veluwe nog niet zwaar genoeg zijn, is een bezoek aan de duinen een goede optie. Niet alleen kun je er prachtige grote rondes lopen op een afwisselende ondergrond, je kunt na afloop ook direct verkoeling zoeken. Lekker even uitwaaien op het strand of opfrissen met een duik in de zee. Je kan natuurlijk ook hardlopend er naar toe gaan voor een dagje strand. Met plaatsen als Haarlem, Noordwijk en Heemskerk om de hoek, is er naast genieten van de duinen en een dagje strand nog veel meer te doen.

Met korting overnachten bij Stayokay!

Kan jij niet wachten om Nederland al hardlopend te gaan verkennen? In samenwerking met Stayokay mogen wij alle hardlopers van Nederland met de kortingscode HARDLOPEN20 15% op een overnachting aanbieden voor het gehele jaar 2020! Met deze kortingscode kun je een overnachting boeken bij één van de 22 Stayokay hostels verspreid door heel Nederland. Bekijk hieronder de voorwaarden voor het gebruik van deze kortingscode en boek snel jouw hardloopvakantie in Nederland.

Voorwaarden
• Kortingscode: HARDLOPEN20 (niet hoofdletter gevoelig)
• Boekperiode: 1 januari 2020 - 31 december 2020
• Verblijfperiode: 1 januari 2020 - 31 december 2020
• Hostels: alle 22 hostels
• Kortingspercentage: 15% korting op overnachting (exclusief Wikkelhuizen)
• Maaltijd: Inclusief ontbijt (m.u.v. Stayokay Amsterdam Oost, Amsterdam Stadsdoelen, Amsterdam Vondelpark, Utrecht-centrum en Maastricht)
• Uitsluitend boekbaar via stayokay.com
• Op basis van beschikbaarheid
• Niet geldig i.c.m. met andere kortingen
• Niet geldig op officiële feestdagen
• Inclusief lakenpakket, exclusief handdoeken en toeristenbelasting
• Geldig tot maximaal 20 personen per boeking

Logo StayOkay
In samenwerking met

StayOkay

Op maar liefst 22 plekken door heel Nederland kun jij overnachten en gebruik maken van de faciliteiten van StayOkay. Lees snel de voorwaarden voor meer informatie en kies voor een sportief weekendje weg in Nederland!