Een sportieve vakantie in Nederland

In samenwerking met StayOkay
Woensdag, 2 juni 2021
Een sportieve vakantie in Nederland

Nederland heeft superveel te bieden: prachtige natuurgebieden, hippe steden en diverse wateren. Voor sportfanaten zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor een sportieve vakantie. Of juist om even te relaxen. Met 20 hostels door heel Nederland kan je bij Stayokay alle kanten op. Te veel keus? Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt in de regio Utrecht en Noord- en Zuid Holland.

Verken de provincie Utrecht

Utrecht Centrum: de naam zegt het al, dit hostel vind je midden in de levendige stad op het bekende plein ’t Neude. Dit hostel is een stamplek voor locals en dat maakt de mix van publiek extra-leuk. Vanuit het hostel ben je binnen no-time in bij de leukste musea of zit je gezellig op het terras.

Zit je toch liever midden in de natuur, maar wel dicht bij de stad? Dan zit je bij het hostel Utrecht- Bunnik gebakken! Dit hostel vind je midden in het prachtige natuurgebied van Rhijnauwen en is een favoriete plek voor veel wandelaars en hardlopers.

Ben je als loper meer opzoek naar het zand? Vanuit het bosrijke hostel in Soest sta je binnen een paar minuten in de Soesterduinen. De perfecte plek voor een picknick of jouw hardlooprondje! Het hostel heeft een ruim terras waar je eigenlijk van ’s ochtends vroeg tot laat kan blijven hangen. Van een stevig ontbijt, een borrelplank tot kampvuur-sessies: voor ieder wat wils.

Overnachten in een kubus woning? Verken de provincie Zuid-Holland

Altijd al in een van de beroemde Kubuswoningen in Rotterdam willen verblijven? Bij Stayokay Rotterdam, in de buurt van Rotterdam Blaak zit je er middenin! Door de aparte vormen is elke kamer anders! Vanuit het hostel heb je zicht op de Oude Haven en de Markthal. Voor de fanatieke lopers onder ons kun je altijd nog een ‘rondje bruggen’ lopen.

Wil je de stad afwisselen met het strand? Dan is Den Haag echt een perfecte plek! De stad zit vol cultuur, geschiedenis en verhalen. Van het Binnenhof tot de tram naar Scheveningen: er zitten eigenlijk te weinig uren in een dag om alles te kunnen bewonderen. Het Stayokay hostel dicht bij Holland Spoor leent zich uitstekend als relax-locatie en om een drankje te doen op het terras.

Verken de provincie Noord-Holland

Ooit al eens gedacht aan een stedentrip in eigen land? De hoofdstad leent zich er uitstekend voor. Probeer voor de verandering eens om je rondje door de stad hardlopend te doen. Zo kun je op een sportieve manier alles verkennen wat Amsterdam te bieden heeft, denk aan het vondelpark, het museumplein, de dam of loop naar het rijksmuseum! Vanuit de hostels Amsterdam Oost & Vondelpark kan je gemakkelijk alle kanten op. Dus wat houdt je tegen? Trek je hardloopschoenen aan start met het verkennen van wat Nederland ons te bieden heeft!

In samenwerking met Stayokay mogen wij alle hardlopers van Nederland een korting aanbieden van maar liefst 15%! Met de kortingscode HARDLOPEN21 krijg je 15% korting op een overnachting voor het gehele jaar 2021. Met deze korting kun je een overnachting boeken bij één van de Stayokay hostels verspreid door heel Nederland. Bekijk hieronder de voorwaarden voor het gebruik van deze kortingscode en boek snel jouw (hardloop)vakantie in Nederland!

Inhoud kortingscode
• Naam code: HARDLOPEN21 (niet hoofdletter gevoelig)
• Boekperiode: heden- 28 december 2021
• Verblijfperiode: heden-29 december 2021
• Hostels: alle 20 hostels
• Kortingspercentage: 15% korting op overnachting (exclusief wikkelhuizen)
• Maaltijd: Inclusief ontbijt (m.u.v. Stayokay Amsterdam Oost, Amsterdam Vondelpark, Amsterdam Stadsdoelen, Utrecht-centrum, Maastricht en Den Haag)
• Manier van boeken: stayokay.com
• Op basis van beschikbaarheid
• Niet geldig in combinatie met andere kortingen
• Niet geldig op officiële feestdagen
• Inclusief lakenpakket en exclusief handdoeken en toeristenbelasting
• Geldig tot maximaal 20 personen per boeking

Logo StayOkay
In samenwerking met

StayOkay

Op maar liefst 22 plekken door heel Nederland kun jij overnachten en gebruik maken van de faciliteiten van StayOkay. Lees snel de voorwaarden voor meer informatie en kies voor een sportief weekendje weg in Nederland!