De Hardloopsupporter, nu ook in Amsterdam!

Dinsdag, 16 oktober 2018
De Hardloopsupporter, nu ook in Amsterdam!
Tijdens de TCS Amsterdam Marathon kan iedereen een aanmoediging gebruiken. Natuurlijk staan langs het hele parcours enthousiaste supporters te klappen en te juichen om lopers verder te helpen, maar op de zware momenten kan wat extra persoonlijke aanmoediging net het verschil maken. Daarom biedt Nationale-Nederlanden op www.hardloopsupporter.nl familie, vrienden en collega’s de kans om hun marathonheld te verrassen met een aanmoedigingsvideo.

Hardloopsupporter

Bij het 32-kilometerpunt krijgen de lopers het zwaar en komt ‘de man met de hamer’. Op dit punt op de Hugo de Vrieslaan, krijgen lopers een persoonlijke aanmoediging op één van de vier grote schermen naast het parcours te zien, inclusief geluid.

Hoe werkt het?

Maak met je tablet of smartphone een filmpje van maximaal 6 seconden. Zorg ervoor dat je horizontaal filmt en er voldoende licht is. Ga vervolgens naar www.hardloopsupporter.nl, zoek de naam van jouw marathonheld en upload vervolgens jouw video.

Locatie

Supporters zijn zondag 21 oktober van harte welkom om de Hardloopsupporter live te bekijken! De ingezonden aanmoedigingsvideo's worden afgespeeld op vier grote schermen met geluid, naast het parcours op de Hugo de Vrieslaan (vanaf de kruising met de Maxwellstraat en de Nobelweg)

Marathon