De AA Drink SportbeAAts van Khalid Choukoud

Maandag, 22 mei 2017
De AA Drink SportbeAAts van Khalid Choukoud
Muziek kan tijdens het hardlopen net dat extra duwtje geven om jezelf helemaal op te peppen. Speciaal voor sporters die het maximale uit zichzelf willen halen heeft AA Drink SportBeAAts laten produceren geïnspireerd op Olympische atleten. Deze week de AA Drink SportBeAAts van marathonloper Khalid Choukoud.

De AA Drink SportBeAAts zijn exclusieve muziektracks geproduceerd door oud-wereldkampioen judo en DJ Dennis van der Geest. De tracks zijn ontwikkeld samen met topsporters als Epke Zonderland, Marit Bouwmeester, Nadine Broersen en Khalid Choukoud. Zij weten als geen ander wat muziek voor je sportprestatie kan doen

Khalid Choukoud is AA drink atleet sinds 2013 en is momenteel één van de beste Nederlandse lange afstandslopers. Bij zijn debuut op de marathon in 2014 bij de Marathon Rotterdam liep hij met 2.10.51 gelijk een toptijd. Daarnaast is Choukoud houder van het Nederlands record op de 15 km, en kroonde hij zichzelf in Amsterdam tijdens de TCS Amsterdam Marathon 2016 Nederlands kampioen op de marathon in een toptijd van 2.11.24.

Wat luistert Khalid?

"Na een zware training rust ik uit met R&B in de auto. Dan wil ik ontspannen. Tijdens het sporten luister ik nooit naar muziek, want dan ben ik volledig geconcentreerd op mijn training. Maar vóór een training ga ik los. Techno, trance, house of rap: dat zijn ideale SportBeAAts in mijn voorbereiding."

Zijn all-time favoriet?

"8 Miles van Eminem, daar zit alles in. Dat is een track die me echt een kick geeft en me voorbereidt op zware momenten. Pitbull -Timber featuring Keisha is ook lekker, vooral als je aan duursport doet en in een flow wil blijven. Maar in mijn vrije tijd ga ik voor Arabische (Rai) muziek. Probeer daar maar eens op stil te blijven staan!"

Top 5 tracks Khalid Choukoud

  • The Fusion (Mix Cut)
  • Impact
  • Till The sky falls Down
  • Rotunda (Mix Cut)
  • Skyfire (Mix Cut)

Powered by: