Brengt Global Running Day jou naar de Marathon in Valencia?

Donderdag, 23 mei 2019
Brengt Global Running Day jou naar de Marathon in Valencia?
Woensdag 5 juni vieren we Global Running Day, the Dutch Edition! Dit jaar gaan we de uitdaging aan om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen! En we zijn goed op weg, de teller gaat al richting de 1000 deelnemers! Heb jij ons nog niet laten weten dat je meedoet, sprint dan snel naar www.globalrunningday.nl; dan ding je namelijk mee naar toffe hardloopprijzen!

Zoals een volledige verzorgde marathonreis

Partner Marathonworld biedt exclusief voor Global Running Day één volledig verzorgde reis aan inclusief startbewijs voor de Marathon van Valencia (voor 2 personen), hoe tof is dat! Heb jij ons op globalrunningday.nl laten weten dat je mee rent op 5 juni én heb jij vervolgens je gelopen aantal kilometers en hardloopselfie achtergelaten? Dan maak je dus kans op zo’n startticket voor de marathon in Valencia.

Hardlopen door de historische stad Valencia! Ideaal in combinatie met een stedentrip aan deze populaire stad. Op 1 december 2019 vindt voor de 39e keer deze marathon plaats én jij kan aan de start staan! Je loopt door de oude straatjes van Valencia en onderweg word je aangemoedigd door de vele supporters die langs de route staan. Uiteraard ontbreken de gezellige muziekbandjes niet. Kortom: volop genieten!

Zowel de start en de finish zijn bij het museum van Arts & Sciences. Tijdens de route loop je dwars door het historische centrum waar je een aantal bekende bezienswaardigheden tegen komt. De Torres de Serrano is daar bijvoorbeeld één van. Het vlakke parcours brengt je niet alleen naar het oude centrum, maar ook naar het moderne gedeelte van de stad. De stad van Kunst en Wetenschap! Hier vind je onder andere verschillende musea, moderne architectuur en het grootste aquarium van Europa.

Over de reis

Door je in te zetten op Global Running Day, the Dutch Edition maak je kans op een 4 daagse reis inclusief startbewijs voor 2 personen

  • Hotel met centrale ligging
  • Parcours door het centrum van Valencia
  • Inclusief startbewijs


Mede mogelijk gemaakt door premium partner Marathonworld: