ASICS zoekt nieuwe FrontRunners

Donderdag, 16 januari 2020
ASICS zoekt nieuwe FrontRunners
ASICS is op zoek naar ambassadeurs voor het ASICS FrontRunner project. Jij kunt je daar ook voor aanmelden, want voor het Nederlandse team van dertig FrontRunners zoekt ASICS lopers van alle niveaus. Wil jij je passie voor hardlopen met anderen delen en helemaal in het nieuw gestoken worden door ASICS? Meld dan snel aan!

Het ‘ASICS FrontRunner’ project is in 2010 gestart en wordt ieder jaar verder uitgebreid met nieuwe landen die zich aansluiten. Met het project wil ASICS hardlopers overal ter wereld ondersteunen en FrontRunner-leden de passie voor hardlopen met elkaar te laten delen. Om lid te worden van het Asics FrontRunner-team hoef je geen professionele hardloper te zijn. Het spreekt voor zich dat je wel helemaal weg moet zijn van hardlopen: een groot deel van je tijd besteed je aan hardlopen en je vindt het leuk om andere hardlopers te ontmoeten. Kortom: je ademt hardlopen!

Voordelen

Als ASICS Frontrunner deel je die passie voor hardlopen. Er zitten nog meer voordelen aan het team. Zo krijg je gratis exclusieve ASICS FrontRunner hardloopkleding en schoenen tot je beschikking; kun je meedoen aan ASICS FrontRunner evenementen; krijg je de kans om te schitteren in merkcampagnes van ASICS met fotoshoots; je kan kennismaken met de door ASICS gesponsorde top-atleten; en je kunt nieuwe producten testen.

Aanmelden

Lijkt je dit wat? Meld je dan snel aan door het vragenformulier in te vullen.

Meer info: Asics.com/Frontrunner