ASICS lanceert nieuw winkelconcept in Amsterdam

Zondag, 7 mei 2017
ASICS lanceert nieuw winkelconcept in Amsterdam
ASICS opent een gloednieuw winkelconcept in Amsterdam, op de vertrouwde plek pal naast het Vondelpark. In deze flagship store brengt het merk letterlijk de sport winkel in. Een multi-inzetbare ruimte in de winkel is namelijk ingericht voor lessen van yoga, circuit trainingen en core stability workouts. Amsterdam gaat met deze opening wereldsteden als Tokyo, Seoul, Brisbane, New York, en Berlijn voor, daar volgt het nieuwe concept binnenkort.

ASICS is het acroniem van ‘Anima Sana In Corpore Sano’, oftewel een gezonde geest in een gezond lichaam, en daar draait het in de gloednieuwe winkel van dit Japanse sportmerk allemaal om. Het nieuwe winkelconcept 'Sound mind, sound body' dompelt je onder in een wereld waarin je zowel geest als lichaam voedt.

Sport naar de winkel

De winkel straalt rust uit door de mix van natuurlijke materialen en de vele planten. De klant informeert zichzelf op een relaxte vernieuwende manier op een door hem gewenst moment over de producten met behulp van slimme digitale techniek. Daarbij brengt het concept sport letterlijk naar de winkel.

Direct aan de slag

Sportievelingen, van hardlopers tot fitnessliefhebbers, kunnen er niet alleen terecht voor de nieuwste ASICS-collecties, ze kunnen er ook direct aan de slag. In de community room organiseren freelance sportinstructeurs hun eigen lessen. De focus ligt hierbij op kwalitatieve workshops en trainingen voor kleine groepen.

Digitale winkelervaring

Innovatie en techniek, waarden die onlosmakelijk verbonden zijn aan het DNA van ASICS, zijn in Amsterdam vertaald in een digitale winkelervaring. Deze start al op de stoep van de Stadhouderskade, waar grote schermen in de etalage de sfeer van de collecties tot leven brengen. Eenmaal in de winkel informeren digitale touch points de klant over producten. Wie toch wat moeite heeft met kiezen, roept de hulp in van de MotionID: een vernuftige voetanalyse die de beste hardloopschoen voor elk profiel uitkiest.

Meer info op Asics.nl of de facebookpagina van de winkel

Hardloopschoenen Kleding