3 x virtuele hardloopevenementen in januari

Woensdag, 5 januari 2022
3 x virtuele hardloopevenementen in januari
© BSR Agency

Met de huidige coronamaatregelen kunnen veel hardloopevenementen helaas niet doorgaan. Wil je jezelf toch uitdagen? Probeer dan een virtuele hardloopwedstrijd! Zo blijf je fit en gemotiveerd.

De sfeer van een virtueel evenement haalt het natuurlijk niet bij die van een écht hardloopevenement, maar daarentegen kun je lopen op een moment en locatie dat jou het beste uitkomt. Bovendien kun je nog steeds jouw grenzen verleggen, hardloopdoelen vervullen en je collectie hardloopmedailles uitbreiden!

Dry January Running Bingo Challenge

Houd jij wel van een uitdaging? Dan is de Dry January Running Bingo Challenge misschien wat voor jou. Je ontvangt een bingokaart met 25 hardloopchallenges, die je in de maand januari kunt volbrengen. De challenges zijn een combinatie van fun, snelheid en afstand en bieden genoeg inspiratie om de maand door te komen! Je kunt bovendien een medaille verdienen en een (alcoholarm) bierpakket bijbestellen.

VillaVibes Vondelparkloop

De VillaVibes Vondelparkloop kun je tussen 15 en 30 januari volbrengen. Normaal gesproken is het Amsterdamse Vondelpark het decor van de VillaVibes Vondelparkloop, maar vanwege de coronamaatregelen is het evenement virtuele editie en dit jaar kun je de afstand in je eigen omgeving lopen. Registreer je jouw tijd met je sporthorloge of de app, dan wordt je resultaat in het wedstrijdklassement opgenomen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer.

Medailles scoren met VirtueelNL

Wil je jouw medaillecollectie graag uitbreiden? Bij VirtueelNL vind je verschillende hardloopuitdagingen waar je de meest bijzondere medailles mee kunt verdienen. Zo maak je van jouw virtuele run toch nog een speciale herinnering! De afstanden en uitdagingen variëren per medaille.