LoveLife Run Den Helder

Op zondag 2 juni 2024 organiseren wij de allereerste LoveLife Run in Den Helder! En dat is zeker bijzonder, want LoveLife Run is niet zomaar een hardloopevent... Stoere (ex-)kankerpatiënten zoeken hun grens op door samen met hun naasten en behandelaars 5 kilometer te gaan hardlopen.

LoveLife Run is niet zomaar een hardloopevent. Stoere (ex-)kankerpatiënten zoeken hun grens op door samen met hun naasten en behandelaars 5 kilometer te gaan hardlopen. Voorafgaand aan het event trainen de (ex-)kankerpatiënten 12 weken lang met hun naasten onder begeleiding van een gespecialiseerde trainer om de 5km run uiteindelijk te kunnen volbrengen. Hun lef maakt deze ultieme run met een lach en een traan zo bijzonder! 

Helaas wordt iedereen geraakt door kanker; in de familie, onder vrienden of bij collega’s. Wil jij ook je machteloosheid omzetten in kracht? Schrijf je dan nu in voor deze bijzondere run en laat je sponsoren om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek. Iedereen is welkom, ook als je zelf geen kanker hebt (gehad)!

Maximaal aantal deelnemers: 300
Inschrijving geopend: maandag, 01 jan 2024
Inschrijving gesloten: maandag, 27 mei 2024
Na-inschrijving toegestaan? Nee

Afstanden

5,00 km 12:00 Mannen, Vrouwen, Jeugd, Business Run, Aangepast sporten Gratis
Inschrijven

Accommodatie

  • Bereikbaar met OV
  • EHBO-post aanwezig
  • AED aanwezig
  • Bewaakte garderobe

Contact & locatie

Organisatie: Stichting Fight cancer

Loop jij ook mee?

Zondag, 02 jun 2024

Funrun 1 afstand (5,00 km)
Den Helder
Gratis
Inschrijven Inschrijven voor dit evenement