Virtual winter run 2020

De hardloopkalender wordt leger en leger en zonder wedstrijden om voor te trainen, kan het lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Dat gaat ons hardlopers aan het hart! Daarom organiseren we in de decembermaand de VIRTUAL WINTER RUN zodat alle hardlopers tóch nog even wat kilometers in de buitenlucht kunnen maken en je bovendien ook dat wedstrijdgevoel meepikt.

Hardlopers zijn meer verbonden dan ooit want hardlopen kan en mag gelukkig nog steeds. Weliswaar alleen of met maximaal 1 loopmaatje maar hoe fijn is het dat je nog lekker naar buiten kunt om in beweging te blijven. En wees geduldig: er komt weer een tijd dat hardloopevenementen worden georganiseerd zoals we ze kennen. Nu leg je de basis om dan een topprestatie te kunnen leveren!

Leaderboards & Livetracking

Hier vind je de leaderboards per afstand


Livetracking

Wil je iemand live volgen? Check dan deze link

Support your local club

Het mooie aan dit virtuele initiatief is bovendien: met jouw deelname kun je ook nog eens jouw lokale club of loopgroep financieel supporten in deze lastige tijden. Bij jouw inschrijving kun je ervoor kiezen om dit bedrag te doneren aan een club of loopgroep naar keuze.

Alle deelnemers maken gebruik van de Racemap app; daarmee kunnen we achteraf een tof klassement tonen, kunnen geïnteresseerden jou tracken tijdens je race én brengen we mooi in beeld hoeveel lopers in beweging zijn gekomen. Daarnaast komt er ook een live leaderboard beschikbaar en ontvang je een toffe Qoodybag.

Handig om te weten

 • De inschrijving is gesloten
 • Support een club of loopgroep:
  • Je betaalt € 10 voor jouw afstand
  • Hiervan gaat €2,20 naar de organisatie voor de administratieve afhandeling
  • Het restantbedrag, €7,80 (plus een eventuele extra donatie) kun je doneren aan een loopgroep of club
 • Vragen? mail naar [email protected]
 • Je loopt jouw virtual race tussen 19 december en 31 december
 • GPX bestand uploaden voor jouw route?

Algemene deelnemersvoorwaarden

Downloads

QA Virtual Winter Run Download
App Instructie NL Download