Maximale Hartslagtest

Nadat je de maximaaltest hebt afgelegd analyseren we jouw inspanning en stellen een overzichtelijke tabel op met jouw (6) trainingszones.

De Maximale Hartslagtest is ook wel bekend onder de noemer ‘Veldtest’. Die noemer heeft bekendheid gekregen dankzij het trainingsschema van Sportrusten en is ook lange tijd door ons gebruikt. Toch zijn we van die naam afgestapt en de reden is simpel: de naam dekt niet de lading én wij hebben meerdere veldtesten in ‘ons assortiment’. Sterker nog; ál onze testen zijn veldtesten… Veldtest betekent namelijk niets meer dan: een test dat is afgenomen in het veld. Het zegt ons niet wélke test maar het zegt ons wél dat het niet is afgenomen in een laboratorium.

De maximale hartslagtest is een inspanningstest. De redenen om een inspanningstest af te nemen zijn breed op te noemen. Toch is de meest genoemde reden de wens om te weten wat de maximale hartslag is om daarmee de trainingszones te bepalen. Als het dan alleen om die reden gaat en je bij beste weten een goede gezondheid geniet, vinden wij dat het afnemen van deze test in een laboratorium niet noodzakelijk is. Het is overigens wel heel interessant en leerzaam om te doen en we zijn ook zeker geen tegenstander.


Lees hier waarom de Maximale Hartslagtest van Runiversity volstaat of speel met onze rekentools om meer gesimplificeerde trainingszones uit te rekenen.

Startdatum: maandag, 17 januari 2022
Einddatum: maandag, 17 januari 2022
Maximaal aantal deelnemers: 30
Inschrijving geopend: maandag, 12 jul. 2021
Is digitaal? Nee
Contact e-mailadres info@runiversity.nl

Sessies

Groepssessie maandag, 17 januari 2022 van 19:00 tot 20:00
Inschrijven

Locatie

Organisatie

Runiversity

Runiversity

ARNHEM
2 cursussen
Runiversity is de Hardloopgroep in Arnhem voor gemotiveerde hardlopers. Hardlopers die beter willen worden, sneller willen worden en een (halve) marathon ambiëren. Trainen met een persoonlijk trainingsschema en begeleiding dat is afgestemd op jouw trainingsdoel, ervaring en ambitie is niet alleen weggelegd voor topatleten. Be like a pro, train like a pro.

Doe jij ook mee?

maandag, 17 jan. 2022

Fysieke test 1 sessie
Arnhem
Runiversity
€ 13,00 Lid – niet lid
Inschrijven Inschrijven voor deze fysieke test