Coopertest

Nadat je de maximaaltest hebt afgelegd meten we jouw gelopen afstand op de meter nauwkeurig op. Op basis van het resultaat dat je hebt gelopen ontvang je van ons een intensiteit tabel waarmee je jouw interval training specifiek kunt uitvoeren.

Op basis van de afstand die jij loopt in de Coopertest berekenen wij het gemiddelde tempo. Dat tempo gaat in ons systeem en met behulp van een formule en onze ervaring stellen wij een intensiteit tabel op. Dat is een tabel waarin je kunt aflezen welk tempo je dient te lopen op een specifieke afstand in een Interval Training. Intervallen is in onze visie namelijk véél meer dan alleen maar héél hard lopen.

Een interval training kun in intensief en extensief uitvoeren. Er zijn korte en langere afstanden. Met onze intensiteit tabel haal je de beste trainingsprikkel uit iedere interval training. Zo is er nooit sprake van onder- of overtraining.

Startdatum: maandag, 10 januari 2022
Einddatum: maandag, 10 januari 2022
Maximaal aantal deelnemers: 30
Inschrijving geopend: zondag, 25 jul. 2021
Is digitaal? Nee
Contact e-mailadres [email protected]

Sessies

Groepssessie maandag, 10 januari 2022 van 19:00 tot 20:00
Inschrijven

Locatie

Organisatie

Runiversity

Runiversity

ARNHEM
Runiversity is de Hardloopgroep in Arnhem voor gemotiveerde hardlopers. Hardlopers die beter willen worden, sneller willen worden en een (halve) marathon ambiëren. Trainen met een persoonlijk trainingsschema en begeleiding dat is afgestemd op jouw trainingsdoel, ervaring en ambitie is niet alleen weggelegd voor topatleten. Be like a pro, train like a pro.

Doe jij ook mee?

maandag, 10 jan. 2022

Fysieke test 1 sessie
Arnhem
Runiversity
€ 13,00 Lid – niet lid
Inschrijven Inschrijven voor deze fysieke test