Veldtest Afgelast

Nadat je de maximaaltest hebt afgelegd analyseren we jouw inspanning en geven we jou onze bevindingen door. Op basis van de testresultaten maken we een uitgebreide tabel op met jouw trainingszones die we met je delen.

Eens in het kwartaal nemen de Veldtest af in een groepssessie. Nadat je de maximaaltest hebt afgelegd analyseren we jouw inspanning en geven we jou onze bevindingen door. Op basis van de testresultaten maken we een uitgebreide tabel op met jouw trainingszones die we met je delen.

Als lid van Runiversity wordt ook jouw profiel op deze website en trainingszones in Trainingpeaks bijgewerkt.

Speel met onze rekentools om jouw D1-D2-D3 hartslagzone uit te rekenen. Deze zones zijn makkelijker te onthouden maar wat algemener dan de 6 zones die we voor je uitschrijven na de test.

Maximaal aantal deelnemers: 30
Inschrijving geopend: maandag, 12 jul. 2021
Inschrijving gesloten: maandag, 12 jul. 2021
Is digitaal? Nee

Sessies

Groepssessie maandag, 12 juli 2021 van 19:00 tot 20:00
Inschrijven

Locatie

Organisatie

Runiversity

Runiversity

ARNHEM
2 cursussen
Runiversity is de Hardloopgroep in Arnhem voor gemotiveerde hardlopers. Hardlopers die beter willen worden, sneller willen worden en een (halve) marathon ambiëren. Trainen met een persoonlijk trainingsschema en begeleiding dat is afgestemd op jouw trainingsdoel, ervaring en ambitie is niet alleen weggelegd voor topatleten. Be like a pro, train like a pro.

Doe jij ook mee?

maandag, 12 jul. 2021

Fysieke test 1 sessie
Arnhem
Runiversity
€ 13,00 Lid – niet lid
Inschrijven Inschrijven voor deze fysieke test