Coopertest

Nadat je de maximaaltest hebt afgelegd meten we jouw gelopen afstand op de meter nauwkeurig op. Op basis van het resultaat dat je hebt gelopen ontvang je van ons een intensiteit tabel waarmee je jouw interval training specifiek kunt uitvoeren.

Eens in het kwartaal nemen de Coopertest af in een groepssessie. Nadat je de maximaaltest hebt afgelegd meten we jouw gelopen afstand op de meter nauwkeurig op. Op basis van het resultaat dat je hebt gelopen ontvang je van ons een intensiteit tabel waarmee je jouw interval training specifiek kunt uitvoeren.

Als lid van Runiversity wordt ook jouw profiel op deze website en trainingszones in Trainingpeaks bijgewerkt.

Speel met onze rekentools om uit te vinden hoe hard je moet lopen om een bepaalde afstand te lopen of schat jouw VO2Max.

Maximaal aantal deelnemers: 30
Inschrijving geopend: vrijdag, 01 jan. 2021
Inschrijving gesloten: vrijdag, 31 dec. 2021
Is digitaal? Nee

Sessies

Groepssessie woensdag, 07 juli 2021 van 19:00 tot 20:00
Inschrijven

Locatie

Organisatie

Runiversity

Runiversity

ARNHEM
2 cursussen
Runiversity is de Hardloopgroep in Arnhem voor gemotiveerde hardlopers. Hardlopers die beter willen worden, sneller willen worden en een (halve) marathon ambiëren. Trainen met een persoonlijk trainingsschema en begeleiding dat is afgestemd op jouw trainingsdoel, ervaring en ambitie is niet alleen weggelegd voor topatleten. Be like a pro, train like a pro.

Doe jij ook mee?

woensdag, 07 jul. 2021

Fysieke test 1 sessie
Arnhem
Runiversity
€ 13,00 Lid – niet lid
Inschrijven Inschrijven voor deze fysieke test