Webinar 'Verbeter jezelf door slim te trainen'

Je leert de basisprincipes van een goed hardloopschema en hoe je deze concreet kunt toepassen in je eigen schema. Of je nu net begint met hardlopen of je een gevorderde marathonloper bent, je zult zeker iets nieuws leren tijdens dit webinar.

Op 27 mei 2021 organiseert Hardlopen.nl het webinar ‘Verbeter jezelf door slim te trainen’ door Geart Jorritsma.

Leer hoe je door slimmer (niet harder!) te trainen, sneller en blessurevrij kunt hardlopen! Je leert de basisprincipes van een goed hardloopschema en hoe je deze concreet kunt toepassen in je eigen schema. Of je nu net begint met hardlopen of je een gevorderde marathonloper bent, je zult zeker iets nieuws leren tijdens dit webinar. 

Geart doet zelf op hoog niveau aan hardlopen. Zo heeft hij de 2019 editie van de Enschede marathon gewonnen. Zijn persoonlijk record op de halve marathon is 1.06. en de 10 kilometer heeft hij in 30 minuten gelopen. Verder werkt hij bij PK Runningshop als adviseur en is hij hardloopcoach.

Hardlopen.nl organiseert maandelijks een webinar. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden met een betaald lidmaatschap van hardlopen.nl en Atletiekunie leden. Wil jij meerdere webinars volgen per jaar? Kijk dan of een lidmaatschap voor jou niet voordeliger is! 

Maximaal aantal deelnemers: 500
Inschrijving geopend: maandag, 12 apr. 2021
Inschrijving gesloten: donderdag, 27 mei 2021
Is digitaal? Ja

Sessies

Geart Jorritsma donderdag, 27 mei 2021 van 20:30 tot 21:30
Inschrijven

Doe jij ook mee?

donderdag, 27 mei 2021

Kennissessie 1 sessie
Gratis - € 9,95 Lid – niet lid
Inschrijven Inschrijven voor deze kennissessie