Zilveren Kruis

Jouw gezondheid telt, verzeker je goed!

Powered by Zilveren Kruis

Heb jij al stil gestaan bij jouw huidige zorgverzekering? Sluit deze nog steeds aan bij jouw wensen en behoeften zodat jij je sportieve doelen kan behalen? Ook wij vinden jouw gezondheid natuurlijk erg belangrijk. Dankzij onze samenwerking met Zilveren Kruis profiteer je via hardlopen.nl van de voordelen van een zorgverzekering speciaal voor hardlopers!

Naast aantrekkelijke kortingen op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen, ontvang je extra sportmedische vergoedingen. Zo krijg je met een aanvullende verzekering bij een blessure 13 weken professionele online coaching. Na een uitgebreide screening ontvang je een persoonlijk advies en een op maat gemaakt hardlooprevalidatie schema. Met dit schema ga je stap voor stap aan de slag om weer hard te lopen.

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis helpt hardlopers met een uitgebreide collectieve zorgverzekering. Zo is je zorg goed geregeld. En profiteer je van extra’s die je helpen je gezond te voelen en lekker te sporten.

Gratis Herzog compressiekousen Stap jij over?

Stap jij over naar de collectieve hardloopverzekering? Om deze overstap te belonen geeft hardlopen.nl jou een gratis paar Herzog Compressie kousen cadeau! Via deze weg willen wij je extra ondersteunen bij het behalen van jouw sportieve doelen en je helpen om blessures te voorkomen. Wees er snel bij, want op = op!

Sluit direct af!
160726 groot 042

Gratis pakket Pakket Extra Aanvullend Sport

 • Sportmassage;
 • Extra vergoedingen voor sport- of koelbrace;
 • Psychologische (sport)begeleiding;
 • Dynamische fietspositiemeting;
Meer informatie over het pakket
Voordelen Zilveren Kruis

Wat zit er in de aanvullende verzekering van Zilveren Kruis? Aanvullende verzekering

 • Sportmedisch onderzoek en sportkeuring;
 • Hardloopcoaching bij blessures;
 • Sport steunzolen;
 • Sportmedische begeleiding;
 • Voedingsvoorlichting;
 • Sport- of koelbrace;
Sluit direct af!
Zilverenkruis pakket

Webinar 'Optimaal herstellen na het hardlopen'

Op 16 december heeft Carmen Eelman (NGS) een webinar gegeven over: Optimaal herstellen na het hardlopen. Kijk dit webinar hier nog eens terug!

Meekijk consult topsport fysiotherapeut

Naast deze voordelen heeft Zilveren Kruis dit jaar nog een nieuw voordeel toe weten te voegen aan de collectieve zorgverzekering. Zo krijg je namelijk de mogelijkheid om de hulp in te schakelen van een topsport fysiotherapeut als je al een tijdje met een blessure rondloopt die niet weg lijkt te gaan. Wanneer jij en jouw persoonlijke fysiotherapeut er niet uitkomen of twijfelen kun je via deze weg een meekijkconsult inschakelen waarbij je hulp krijgt van een Sportfysiotherapeut van Team NL.

Ontdek de voordelen van de collectieve hardloopverzekering

Jouw gezondheid telt!

Op zoek naar een passende zorgverzekering die aansluit bij jouw behoefte als hardloper? Bekijk dan snel de voordelen van de collectieve hardloopverzekering bij Zilveren Kruis!

Bereken je voordeel!
Powered by Zilveren Kruis

Wat doet het voor je?

Ontdek wat je er mee kan als hardloper

Ben je nou benieuwd wat je als hardloper eigenlijk kan met bijvoorbeeld een sportmedische keuring, of wanneer sportmassage goed is of niet? In deze artikelen zijn we dieper op een aantal onderwerpen van de polis ingegaan.

 • Gezondheid

Sportmedisch onderzoek: laat je lichaam controleren

Net zoals een auto elk jaar een APK dient te krijgen, is het belangrijk je lichaam te checken voordat je het serieus gaat belasten. Dat kan door het ondergaan van een sportkeuring.

Wat kun je met een sportmedisch onderzoek?

Wil je weten hoe je ervoor staat als hardloper? Een sportmedisch onderzoek geeft inzicht in jouw conditie en hartslagzones. Met deze inzichten kun je een onderbouwd trainingsplan opstellen om je prestaties op een verantwoorde manier naar een hoger niveau te tillen!

Houd blessures op afstand met een sportmassage

Veel hardlopers denken pas aan een sportmassage zodra spierpijn of een blessure de kop opsteekt. Maar een sportmassage kan hardlopers op veel meer momenten ondersteunen. Door je spieren regelmatig los te maken, kun je overbelasting op tijd signaleren en blessures voorkomen.

Cees-Rein van den Hoogenband over de sportpolis

Cees-Rein van den Hoogenband, chef-arts van NOC*NSF, werkte mee aan de ontwikkeling van de sportdekking van Zilveren Kruis. Hij is erg tevreden met het resultaat.

In de sportpolis van Zilveren Kruis zit voor elke sporter een heel compleet pakket aan sportmedische ondersteuning. Het is een zorgpolis voor elke sporter ongeacht zijn of haar niveau'.

Cees-Rein van den Hoogenband

Bereken je premie en sluit af

Jij bepaalt welke verzekering het beste bij je past en daarmee ook je premie betaalt. Op www.zk.nl/hardlopen bereken je eenvoudig jouw premie. Je vindt daar ook alle informatie over de vergoedingen. Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als jij je uiterlijk 31 december 2021 aanmeldt.