Yakult Start to Run

Lopen met een schema

Lekker alleen op pad maar wel verantwoord en goed voorbereid? In dat geval raden we je één van onze professionele trainingsschema's voor beginners aan.

Trainen met een schema betekent: langer volhouden, minder blessures en vooral meer plezier. Zéker als je net begint met hardlopen, is het belangrijk om een schema te kiezen dat goed bij jou en jouw hardloopdoel past. We hebben verschillende varianten voor jouw eerste kilometers. De duur en de intensiteit van de trainingen bouwt geleidelijk op.

Yakult Start to Run

Met Yakult Start to Run leert iedereen hardlopen. Door de digitale Loopscan hier in te vullen, ontstaat een persoonlijk advies waarmee jij aan de slag kan: met een trainer, bij een club of zelf met een schema of digitale cursus vanuit huis.

Hardloopschema's

Zelf lopen met een schema

Verantwoord en goed voorbereid op pad!

Overzicht schema's

De Yakult Loopscan

Een must voor elke beginnende loper

Wil jij beginnen maar weet je nog niet hoe? Doorloop snel en gemakkelijk de Yakult Loopscan en ontvang een persoonlijk advies waarmee je direct aan de slag kunt!

Ons hardloopadvies is klaar

Optioneel: wil je ons advies ook per mail ontvangen?

Oeps. Dat ging niet helemaal goed

Sorry. Er gaat iets mis. Probeer het a.u.b. nog eens.

starten Op een andere manier

Past een andere vorm van begeleiding beter bij jou? Dan hebben we natuurlijk nog andere manieren om jou te helpen bij jouw eerste stappen.

Andere manieren om te starten