NN Rivals Run

Twee steden strijden tegen elkaar

Powered by Nationale Nederlanden

Zondag 3 juli 2022 gaat het gebeuren, hardloopsteden Arnhem en Nijmegen nemen het dan tegen elkaar op in een nieuw hardloopformat. De opzet is simpel: in iedere stad starten 250 hardlopers en wie als eerste met 200 deelnemers finisht in Elst, wint.

De finish ligt precies in het midden van het parcours en het laatste stuk lopen de teams hetzelfde stuk. Het nieuwe evenement is omarmd door ‘Supporter van alle hardlopers’ Nationale-Nederlanden en wordt in samenwerking met de gemeenten Arnhem, Nijmegen en Overbetuwe georganiseerd.

Nationale Nederlanden

Als supporter van alle hardlopers draagt Nationale-Nederlanden haar steentje bij aan hardlopen.nl. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, Nationale-Nederlanden helpt bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Zo is zij trotse sponsor van het NN Running Team en tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan, waaronder de NN Marathon Rotterdam en NN CPC Loop Den Haag.

Op 3 juli barst de strijd los Bram Som en Jasmijn Lau teamcamptains!

De trots van de grootste Gelderlandse steden zal rusten op de schouders van Bram Som en Jasmijn Lau. Bram verdedigt de eer van Arnhem en Jasmijn die van Nijmegen.

Lees hier het hele artikel
Touché Rivals Run Lancering 1080x1080px

Kwalificatie Verover jouw startplek voor de NN Rivals Run

Tijdens de NN Rivals Run nemen de 250 snelste lopers van Nijmegen en Arnhem het tegen elkaar op over een afstand van 13,9 kilometer. Dit zijn momenteel de snelste en minst snelle tijden:

Team Nijmegen:
Snelste: 3:27 min/km
Minst snelle: 6:30 min/km

Team Arnhem:
Snelste: 3:20 min/km
Minst snelle: 7:05 min/km

Image 32

Superleuk dat het niet om de snelste gaat, maar om de teamprestatie. Ik zal de eer van Nijmegen in ieder geval verdedigen.

Michiel Huitema - Team Nijmegen

Team Arnhem Bram Som deelt zijn tips voor een snelle wedstrijd

De routes van de NN Rivals Run zijn bekend! Terwijl de kwalificatie nog in volle gang is, kun je je alvast oriënteren op de route van 13,9 kilometer. Bram Som, teamcaptain van Team Arnhem, deelt zijn tips voor een snelle wedstrijd.

Lees hier het hele artikel
Touche Rivals Run Lancering Profielfoto 1080x1080px Bram

Mijn broer komt uit voor team Nijmegen uitkomen en er is onderling ook al de nodige rivaliteit. Dit wordt sowieso een dag om niet te vergeten!

Koen Eijsink - Team Arnhem

Team Nijmegen Jasmijn Lau deelt haar tips om een plek in de selectie te bemachtigen.

Om een zo sterk mogelijk team samen te stellen, vindt komende tijd een selectieproces plaats. Om je te kwalificeren moet je een route van minstens 10 kilometer lopen, die je bijhoudt in je favoriete running app (Strava, Runkeeper, etc.). Jasmijn Lau, teamcaptain van Team Nijmegen, deelt haar tips om een plek in de selectie te bemachtigen.

Bekijk de tips!
Touche Rivals Run Lancering Profielfoto 1080x1080px Jasmijn