FAQ

FAQ

Overzicht van onderwerpen.
 
Hardlopen.nl is het nieuwe platform voor en door hardlopers in Nederland. Het is er voor jong en oud, beginner en gevorderd en in de vorm van zowel een app als een informatieve website. Het doel is één platform te creëren waar iedere hardloper alles vindt wat nodig is: schema’s, audio-coaching, evenementenkalender, voedingstips, looptips, medische tips en meer. Momenteel is hardlopen.nl nog in de groei, maar we zijn ambitieus en willen jou op een verantwoorde en plezierige wijze naar jouw doel helpen.
 
Hoe werkt een abonnement op hardlopen.nl?
Een jaarabonnement geeft jou toegang tot die essentiële extra’s op het platform. Je betaalt jaarlijks voor de diensten van hardlopen.nl.
 
Wat zit er allemaal in het jaarabonnement?
Ontzettend veel! Heb je een vraag over schema’s, voedings- of medische onderwerpen? Stel die aan één van onze hardlopen.nl experts. Tara Vossers is onze hardlopen.nl voedingsexperts, Mirjam Steunebrink helpt je graag bij je vragen over medische onderwerpen en Rob Veer staat als trainingsexpert voor je klaar. Wil je begeleiding bij jouw trainingsschema? Kies één van onze audio coaches die jou naar het einde van de training helpen! Je krijgt er zelfs een heel welkomstpakket bij. In de toekomst hopen we hier nóg meer functionaliteit bij te voegen.
 
Wat gebeurd er met mijn feedback?
Jouw feedback is essentieel. Hardlopen.nl is een klein team met grote ambities. We willen hardlopend Nederland op de beste manier bedienen. Daar kom jij als hardloper in beeld! Heb je ideeën? Tips? Valt er een foutje op? Laat het ons weten en we pakken het op. We hebben al serieuze plannen voor de toekomst, en misschien past jouw feedback daar wel bij.
 
Ik wil wat vragen, hoe kan dat?
Top! We zien jouw vraag graag tegemoet. Je kunt hier jouw vragen stellen.
 
 
 
Waarom is er een nieuwe app?
Het platform van Dutch Runners was fantastisch. De mogelijkheden van de app waren echter technisch gezien niet meer van deze tijd. Met nieuwe ideeën en nog betere schema's is besloten een nieuw platform op te zetten waarmee we ook de bestaande Dutch Runners meer van dienst kunnen zijn – met meer functionaliteit, meer klantvriendelijkheid en meer hardlopen.
 
Moet ik opnieuw betalen?
Nee! Zolang jouw huidige Dutch Runners abonnement geldt, geldt ook jouw hardlopen.nl abonnement. Pas wanneer je aan verlenging toe bent, zal je opnieuw moeten betalen voor het behouden van je abonnement
 
Moet ik meer gaan betalen?
Alle Dutch Runners leden profiteren het eerste jaar (tot 1 september 2017) van een voordelig abonnementstarief van € 35,00. Pas wanneer je nieuwe verlenging ingaat, zal je een kleine meerprijs betalen.
 
Krijg ik ook een welkomstpakket?
Bij de Dutch Runners verlenging zit geen welkomstpakket. Mocht je deze echter wel willen, meld je dan vóór het eind van jouw abonnement bij DutchRunners af, en meld je opnieuw aan voor hardlopen.nl. We sturen je dan z.s.m. een welkomstpakket toe!
 
Hoe wordt mijn profiel overgezet?
Alle profielen van Dutch Runners zijn automatisch overgezet. Inloggen op hardlopen.nl doe je met je e-mailadres en Dutch Runners wachtwoord. Ervaar je moeilijkheden als bestaande Dutch Runner? Laat het ons weten!
 
Worden mijn statistieken bewaard?
De statistieken die je via de Dutch Runners My Run omgeving hebt gelogt zijn gekopieerd naar hardlopen.nl. De lokale log bestanden van de Dutch Runners app op je telefoon kunnen we niet meenemen naar de nieuwe app.
 
Hoe krijg ik de nieuwe app?
Mocht je nog in de oude app zitten, voer dan de standaard update uit. Het systeem zal, als je een internetconnectie hebt, direct de hardlopen.nl app overschrijven over de Dutch Runners app. Mocht je de oude app niet meer hebben, dan kun je naar PlayStore (Android) of App Store (iOS) gaan. Tik ‘hardlopen.nl’ in de zoekbalk en download de app.
 
Is de oude app nog bruikbaar?
De oude app zal gewoon bestaan, maar wordt niet meer technisch onderhouden.
 
Hoe voorkom ik dat ik de nieuwe app krijg?
In de instellingen van de Dutch Runners app staat een optie dat voorkomt dat de app automatisch update. Door deze aan te vinken zal de app alléén update als jij er zelf voor kiest.
 
Ik ervaar moeilijkheden na de update van de DutchRunners app naar de Hardlopen.nl app. Wat nu?
Wat vervelend dat je moeilijkheden ervaart! Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Laat ons weten waar je tegenaan loopt en we proberen z.s.m. tot een oplossing te komen. 
 
 
Kan ik individuele schema’s aanschaffen?
Ja! Als je niet kan wachten om te beginnen kun je direct een schema uitkiezen en afrekenen via de App store of iTunes.
 
Mijn schema zit er niet tussen! Wat nu?
We werken hard aan nieuwe schema’s voor betere aansluiting op jouw trainingsfrequentie en voor de gevorderde lopers. Schema’s tot en met 21.1km komen er zo snel mogelijk aan. Bekijk hardlopen.nl frequent om te kijken of er nieuwe schema's klaarstaan. Vergeet niet jouw ideeën en wensen ook aan ons door te spelen!
 
Wat doe ik als ik een foutje in het schema zie / in de audio hoor?
Wat vervelend dat er een foutje in zit! Dat willen we natuurlijk voorkomen. Laat ons weten waar je het foutje bent tegengekomen en we zullen er zo spoedig mogelijk aan werken deze recht te zetten.
 
Zijn de schema’s ook als losse pdf’s te downloaden?
Jazeker. Ga hiervoor naar de website hardlopen.nl in je browser. Je kunt naast de audio coaching je schema op de koelkast hangen om te bekijken wanneer je weer mag trainen.
 
Wie maakt deze schema’s?
Onze hardlopen.nl trainingsexpert Rob Veer maakt al jaren fantastische loopschema’s voor beginners en (ver)gevorderden.
 
 
 
Verloopt de muziek koppeling, zoals Sky Radio Running Hits, via mijn databundel? 
Als je tijdens het lopen naar één van de mixes luistert, zal deze stream MB’s binnen jouw data-bundel kosten. Let er daarom goed op dat je nog genoeg MB’s hebt om een training met muziek uit te voeren.
 
Kan ik mijn eigen muziek luisteren?
Dit is een erg gewilde functie – we hebben nu al ontzettend veel fijne feedback teruggekregen van hardlopen.nl gebruikers. We gaan ons best doen deze functionaliteit binnen afzienbare tijd toe te voegen, zodat jij jouw eigen beats kunt beluisteren tijdens het rennen.
 
 
Wat zal de app in de toekomst bieden?
We hebben veel plannen, maar eerst willen we hard werken aan een klantvriendelijk, compleet en functioneel platform. Een greep uit de toekomst: meer schema’s, meer stemmen, meer content, meer evenementen en meer hardlopen. Allemaal op hardlopen.nl! 
 
Help ons mee met de ontwikkeling van hardlopen.nl, samen lopen is immers leuker!