Webinar: De Talentformule

Wat is talent en hoe kunnen we talent het best ontwikkelen? Bewegen voor je Brein organiseert een webinar over dit thema's met Tim Koning (Sportphycholoog), Michiel van Schagen (Docent Politicologie), Céline van Gerner (Voormalig topturnster) en Guido Hartensveld (Team Distance Runners)

Wat is talent en hoe kunnen we talent het best ontwikkelen?

Deze vragen beantwoorden Tim Koning en Michiel van Schagen in hun boek De Talentformule. Aan de hand van gesprekken met topsporters en de laatste inzichten uit de wetenschap wordt duidelijk dat talent veel meer is dan alleen aanleg. Verborgen in De Talentformule ligt de combo-bonus van talentontwikkeling: een gouden lemniscaat van leervermogen en plezier,als vaak vergeten kenmerk in talentontwikkeling, de belangrijkste voorwaarden voor topprestaties.

In dit webinar vertellen beide auteurs je alles over hun onderzoek en hun ervaringen in de praktijk. Ze zetten je aan het denken over talent, je eigen begrip van talent en je handelen in het ontwikkelen ervan. Tim en Michiel bieden je een nieuw perspectief op talent, een nieuwe ‘bril’. Wanneer je deze bril opzet, zie je overal mogelijkheden voor groei en plezier! Je leert zo hoe plezier en talentontwikkeling samen gaan.

Maximaal aantal deelnemers: 200
Inschrijving geopend: vrijdag, 14 jan. 2022
Inschrijving gesloten: dinsdag, 15 feb. 2022
Na-inschrijving toegestaan? Ja

Contact & locatie

Organisatie: Stichting Bewegen voor je Brein

Loop jij ook mee?

Woensdag, 16 feb. 2022

Virtuele run
Arnhem
Inschrijven Inschrijven voor dit evenement