ASICS World Ekiden

Doe jij mee aan de ASICS World Ekiden 2021?

Powered by ASICS

In navolging van de eerste editie in 2020 organiseert ASICS ook dit jaar tussen 10 en 22 november de World Ekiden. Een virtuele marathon estafette in teamverband gebaseerd op de Japanse Ekiden. Samen met een team van zes deelnemers loop je de klassieke marathonafstand van 42,195 kilometer; verdeeld over 5, 10, 5, 10, 5 en 7,195 kilometer.

Wil jij ook mee doen maar krijg je niet 5 hardloopfanaten bij elkaar om samen met jou een team te vormen? Sluit je dan aan bij een van de teams van hardlopen.nl! Kies simpelweg een team dat qua doel bij jou past en wie weet maak jij straks deel uit van één van de zes hardlopen.nl teams tijdens de ASICS World Ekiden! Bekijk hier hoe de ASICS World Ekiden in zijn werk gaat.

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

Run together, Uplift the world Meld jouw team aan!

Heb jij al een team van hardloopvrienden opgetrommeld om ook mee te doen aan de ASICS World Ekiden 2021? Schrijf je dan nu in en loop de legendarische marathon afstand in een estafette!

Schrijf je team in

Right To Play

Loop voor het goede doel

Tijdens de ASICS World Ekiden 2021 loop je niet alleen mee om te bewegen. Voor iedere unieke deelnemer doneert ASICS namelijk € 2,- aan stichting Right To Play. Door jouw deelname loop je dus ook direct mee voor het goede doel!

Ontdek meer over Right To Play

Hoe sneller hoe beter Hardlopen.nl Team 1

Kan het hardlopen voor jou ook niet hard genoeg gaan en ben jij echt een competitieve loper? Sluit je dan aan bij Hardlopen.nl team 1 met als captain Dennis Licht!

Dennis Licht ASICS World Ekiden 2021

Over Dennis

Ik ben Dennis Licht, 37 jaar, ex-topatleet en fulltime hardloopcoach. Als teamcaptain daag ik je uit om het beste uit jezelf te halen. Daar ga ik je als running expert als volgt bij helpen: ik nodig je uit een voor een kick-offbijeenkomst in mijn Loop Expertisecentrum in Apeldoorn voor een masterclass looptechniek. Tevens een prachtig moment om je teamgenoten te leren kennen. Om deze virtuele run extra cachet te geven lopen we deze wedstrijd samen. Dat wil zeggen, dat iedereen een gedeelte van een marathonroute, die ik heb uitgezet, gaat lopen. We zijn tenslotte een estafetteteam. Dus heb je zin om voor een snelle tijd te gaan en lijk het je ook leuk om dit in gezamenlijkheid te volbrengen, dan ben je meer dan welkom in mijn team!

Meedoen is belangrijker dan winnen Hardlopen.nl Team 2

Wil jij graag eens een virtueel evenement meelopen, maar staar jij je niet blind op de prestatie en geniet je van de sport an sich? Sluit je dan aan bij hardlopen.nl team 2 van Louise Delputte!

FL2 4696

Over Louise

Hey! Ik ben Louise. Ik ben gepassioneerd door sport en hardlopen in het bijzonder. Ik ben niet de snelste marathonloper, ik loop niet de langste ultraruns, ik ben niet altijd vrij van blessureleed, ook loop ik niet elke dag MAAR ik heb wel altijd een lach op mijn gezicht wanneer ik in de natuur loop, met hardloopvrienden of in een nieuwe gave ASICS outfit. Hardlopen geeft mij energie en maakt mij gelukkig! Kom jij bij mij in mijn team?!

Ga jij de uitdaging aan? Hardlopen.nl Team 3

Ben jij een fanatieke loper en wil jij tijdens de ASICS World Ekiden uitgedaagd worden? Sluit je dan aan bij team 3 van hardlopen.nl van Jo Schoonbroodt!

Jo Schoonbroodt ASICS WORLD EKIDEN 2021

Over Jo

Mijn naam is Jo Schoonbroodt (71 jaar) uit Maastricht. Als recent Nederlands en Europees recordhouder op de Marathon M70 (2:56:37 uur) weet ik met 72 marathons onder de drie uur wat het betekent om een marathon te lopen. De ASICS Ekiden is de mogelijkheid om samen deze afstand te overbruggen. Wil je in mijn team deelnemen aan deze mooie Japanse uitdaging? Dan voorzie ik je graag van tips en mogelijk samen eens trainen.

Samen op weg naar jouw hardloopdoel Hardlopen.nl team 4

Train jij ook voor jouw eigen specifieke doel net zoals Mandy? Sluit je aan bij team 4 van hardlopen.nl van Mandy Wunnink!

Mandy Wunnink ASICS WORLD EKIDEN 2021

Over Mandy

Niks zo lekker als hardlopen in de frisse buitenlucht, door weer en wind. Ik ben Mandy, 43 jaar alweer en loop het liefst zo lang en zo ver mogelijk over de trailpaadjes midden in de natuur. Genietend van elke stap en van alles wat er op m’n pad komt. Hier moet je natuurlijk voor trainen en dat doe ik het liefst samen met anderen, want samen zet je toch altijd net even die extra stap en komen je doelen binnen handbereik. Welk doel je ook hebt, samen kom je er wel!

Verleg je grenzen Hardlopen.nl team 5

Houd jij van een uitdaging en zoek je graag jouw grens op? Sluit je dan aan bij team 5 van hardlopen.nl van Christof de Schaepmeester!

Christof de Schaepmeester ASICS WORLD EKIDEN 2021

Over Christof

Van jongs af aan gefascineerd door sport. Door de jaren heen ontwikkelde ik een passie voor hardlopen en de bergen en dan kom je al snel bij trailrunning uit. Talloze keren ging ik met mezelf grensverleggende uitdagingen aan op adembenemende trails. Nu daag ik jou uit om samen met mij grenzen te verleggen tijdens de ASICS World Ekiden.

Gezelligheid en plezier Hardlopen.nl team 6

Loop jij voor je ontspanning en houd je wel van wat gezelligheid en staat plezier op één? Sluit je dan aan bij team 6 van hardlopen.nl van Chandy Soewandi!

Chandy Soewandi ASICS WORLD EKIDEN 2021

Over Chandy

Ik ben een werkende moeder van twee kinderen, een thuiswonende tienerzoon en een volwassen dochter. Ik loop al jaren zelfstandig recreatief hard, maar sinds drie jaar doe ik dit vol enthousiasme in teamverband. In groepsverband komt mijn sociale karakter naar boven en denk ik aan het welzijn van de groep. Nu mag ik teamcaptain zijn voor de ASICS World Ekiden. Met de ASICS World Ekiden blijf je gemotiveerd om te bewegen. Ik zou het SUPER leuk vinden als je ook mee doet met het event en samen met mij dit avontuur aan gaat!

Check de nieuwste ASICS gear RunningDirect

Heb je je ingeschreven voor de ASICS World Ekiden? Check de nieuwste ASICS collectie bij RunningDirect. RunningDirect is de expert op het gebied van jouw hardloop gear en de grootste hardloopshop van de Benelux. Met een webshop specifiek voor hardlopers met een breed assortiment en veel kennis en expertise ben je altijd aan het goede adres bij RunningDirect!

RunningDirect
Schermafbeelding 2021 10 28 om 14 36 43