Yakult Start to Run peptalks voor de beginnende hardloper

In samenwerking met Yakult Start to Run
Vrijdag, 13 mei 2022
Yakult Start to Run peptalks voor de beginnende hardloper

Heb jij moeite om jezelf te motiveren je hardloopschoenen aan te trekken? Dan kunnen de Yakult Start to Run peptalks je helpen. Peptalks geven nieuwe energie en helpen je bij het behalen van je doelen!

Geef jij jezelf weleens hardop een peptalk? Dat zou je moeten doen! Uit onderzoek blijkt namelijk dat dit kan helpen bij het behalen van je doelen. Maar wat zeg je tegen jezelf? Om beginnende hardlopers een duwtje in de juiste richting te geven, heeft Yakult Start to Run, in samenwerking met radiopresentator Gerard Ekdom en voormalig olympisch snowboardkampioen Nicolien Sauerbreij, 6 inspirerende peptalks ontwikkeld.

In de peptalks bespreken Gerard en Nicolien hun persoonlijke ervaringen en komen de welbekende drempels waar je als hardloper tegenaan loopt voorbij. Wat heb je bijvoorbeeld nodig om te beginnen? Hoe bouw je het hardlopen op? En ga je lopen als het regent? “Vroeger was het voor mij heel makkelijk om mezelf op te peppen en te motiveren om te gaan sporten, omdat ik een doel had: zo fit en sterk mogelijk zijn. Tegenwoordig weet ik dat een steuntje in de rug soms heel fijn kan zijn,” aldus Sauerbreij. “Het zou te gek zijn als ik samen met Gerard zo veel mogelijk mensen kan inspireren om in beweging te komen. Want bewegen is niet alleen gezond, het is gewoon heerlijk om te doen.”

Peptalks doen wonderen

De Yakult Start to Run peptalks helpen je doorzetten, ook als je even geen zin hebt. Het kan lastig zijn om jezelf op te peppen als je er doorheen zit, iemand kan je meestal makkelijker uit een negatief gedachtepatroon halen. Bovendien helpt het om te horen dat je niet de enige bent die met bepaalde problemen worstelt.

Met de herkenbare anekdotes en motiverende woorden van Nicolien Sauerbreij en Gerard Ekdom sta je er niet alleen voor. Ekdom geeft toe dat hij in het begin ook moeite had: “Vroeger was ik niet zo’n hardloper. Vaak had ik ook te hoge verwachtingen van mijzelf. Maar als je het leuk voor jezelf maakt, haal je er echt veel plezier uit!” Je hoort het, eenmaal begonnen ben je niet meer te stoppen. De Yakult Start to Run peptalks zitten vol positiviteit, waardoor je direct zin krijgt om te gaan lopen!

Yakult Start to Run peptalks

Peptalk nodig?

Begin met hardlopen met de motiverende peptalks van Gerard & Nicolien.

Laat je inspireren
Beginner Motivatie Yakult Start to Run Start to Run beginnersplein
Logo Yakult Start to Run
In samenwerking met

Yakult Start to Run

Met Yakult Start to Run leert iedereen hardlopen. Door de digitale Loopscan hier in te vullen, ontstaat een persoonlijk advies waarmee jij aan de slag kan: met een trainer, bij een club of zelf met een schema of digitale cursus vanuit huis.