Webinar: Hoe bereik je gemotiveerd jouw eigen doel?

Donderdag, 8 april 2021
Webinar: Hoe bereik je gemotiveerd jouw eigen doel?
© Barbara Kerkhof

Op 20 april 2021 organiseert Hardlopen.nl het webinar ‘Hoe bereik je gemotiveerd jouw eigen doel?' door sportpsycholoog Yannick Balk. We kennen het allemaal wel: een goed voornemen dat ondanks een goede intentie toch in het water valt. Veel mensen beginnen met hardlopen en zien zichzelf na enkele weken gedemotiveerd op de bank zitten. Maar dat is nergens voor nodig!

Naast dat fysieke training helpt om een betere loper te worden, kan het gebruik van mentale training en mentale tools helpen om in actie te komen en met plezier te blijven lopen. Dit webinar gaat dan ook over doelen stellen en motivatie en geeft antwoord op onder andere de vragen: Hoe stel je doelen, hoe behaal je vervolgens je doelen en hoe blijf je gemotiveerd?

Webinar over mentale training

Op dinsdag 20 april geeft sportpsycholoog Yannick Balk tips en adviezen om gemotiveerd jouw doel te bereiken. Dit webinar is gratis toegankelijk voor betalende leden van Hardlopen.nl. Het webinar start om 20:00 uur en is om 21:00 uur weer afgelopen. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

Over de gastspreker

Yannick Balk werkt als universitair docent sportpsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij houdt zich bezig met mentale belasting, belastbaarheid en herstel, zowel bij atleten als coaches.

"Een doel zonder plan is slechts een wens"

Yannick Balk

Hardlopen.nl webinars

Hardlopen.nl organiseert maandelijks een webinar. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden met een betaald lidmaatschap bij Hardlopen.nl en de Atletiekunie en kosten € 9,95 voor niet-leden / personen met een gratis account. Wil jij meerdere webinars volgen per jaar? Kijk dan of een lidmaatschap voor jou niet voordeliger is! Bij elk webinar is er beperkt plaats, maar elk lid krijgt gratis toegang tot een beveiligde omgeving waar je alle webinars terug kunt kijken.