Sluit je aan bij een Yakult Start to Run groep

Dinsdag, 20 februari 2018
Sluit je aan bij een Yakult Start to Run groep
Wil jij beginnen met hardlopen? Wat is dan leuker om dat te doen met andere beginnende hardlopers onder leiding van een enthousiaste trainer? Dat kan met de Yakult Start to Run hardloopcursus van de Atletiekunie. Schrijf je nu in voor een cursus bij jou in de buurt!

In je eentje beginnen met hardlopen is soms best lastig. Zie je zelf maar iedere keer te motiveren om te gaan hardlopen. Als je die moeilijke eerste stap in een groepje kan doen, gaat dat veel gemakkelijker. Bij Yakult Start to Run word je in zeven weken een hardloper. Je wordt daarbij begeleid door een professionele trainer die je op een verantwoorde manier leert hardlopen.

Voor iedereen

Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en sportievelingen. In de groepen komen die verschillende niveaus samen. De trainer zorgt dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur, maar daarin ben je natuurlijk niet non-stop aan het hardlopen. De trainer geeft ook oefeningen voor je loophouding en techniek. Hij geeft je ook tips en informatie over hardloopschoenen, kleding en voeding. De trainer helpt je ook op weg met je schema, zodat je buiten de groepsles doordeweeks ook zelf verantwoord een training kunt gaan doen. Je kunt natuurlijk ook met een van je nieuwe hardloopmaatjes uit de groep afspreken.

Wat levert Yakult Start to Run jou op? Na 7 weken:

- Loop jij 25 minuten aaneengesloten
- Ken je jouw tempo
- Heb je de juiste loophouding en techniek
- Ben je fitter en gezonder
- Ben je (nog) beter op gewicht
- Heb je loopmaatjes

Deelname

Deelname aan Start to Run kost € 49,50. Voor dat bedrag krijg je zeven weken hardlooptraining onder begeleiding van een professionele trainer, ondersteuning via de Hardlopen.nl app, een functioneel hardloopshirt, De complete Hardloopgids en drie nummers Runner's World. Je kunt ook meedoen aan de Start to the Finish loop, waarmee je kunt bewijzen dat je 3 km kunt hardlopen. Daarnaast krijg je 4 maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie, waardoor je verzekerd bent tijdens de trainingen.

Bij jou in de buurt

Op ruim 100 locaties in Nederland wordt een Yakult Start to Run cursus gegeven. Wil je een keer kennismaken met een groep? Kijk dan of er bij de locatie bij jou in de buurt een proeftraining wordt gegeven of ga gewoon naar de eerste training.

Beginner