Yakult Start to Run maakt van jou een hardloper!

In samenwerking met Yakult Start to Run
Maandag, 23 augustus 2021
Yakult Start to Run maakt van jou een hardloper!
Wil jij beginnen met hardlopen? Wat is dan leuker om dat te doen met andere beginnende hardlopers onder leiding van een enthousiaste trainer? Dat kan met de Yakult Start to Run hardloopcursus van de Atletiekunie. Schrijf je nu in voor een cursus bij jou in de buurt!

In je eentje beginnen met hardlopen is soms best lastig. Zie jezelf maar iedere keer te motiveren om te gaan hardlopen. Als je die moeilijke eerste stap in een groepje kan zetten, gaat dat veel gemakkelijker. Bij Yakult Start to Run word je in zeven weken een hardloper. Je wordt daarbij begeleid door een professionele trainer die je op een verantwoorde manier leert hardlopen.

Voor iedereen

Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en sportievelingen. In de groepen komen die verschillende niveaus samen. De trainer zorgt dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur, maar daarin ben je natuurlijk niet non-stop aan het hardlopen. De trainer geeft ook oefeningen voor je loophouding en techniek. Hij geeft je ook tips en informatie over hardloopschoenen, kleding en voeding. De trainer helpt je ook op weg met je schema, zodat je buiten de groepsles doordeweeks zelf verantwoord een training kunt doen. Je kunt natuurlijk ook met een van je nieuwe hardloopmaatjes uit de groep afspreken.

Wat levert Yakult Start to Run jou op?

Na 7 weken:

- Loop jij 25 minuten aaneengesloten
- Ken je jouw tempo
- Heb je de juiste loophouding en techniek
- Ben je fitter en gezonder
- Ben je (nog) beter op gewicht
- Heb je loopmaatjes

Ga ervoor!

Deelname aan Start to Run kost € 49,50. Voor dat bedrag krijg je zes weken hardlooptraining onder begeleiding van een professionele trainer, een superhandige audiocoach voor de trainingen die je thuis doet, een functioneel hardloopshirt, een mini-abonnement op het tijdschrift Runner’s World én een dik verdiende medaille! Je kunt ook meedoen aan de Start to the Finish loop, waarmee je kunt bewijzen dat je 3 km kunt hardlopen.

Klaar om de eerste stap te zetten?

In september gaan een heleboel Yakult Start to Run cursussen van start. Bekijk het aanbod voor een cursus bij jou in de buurt. Ben je nog niet toe aan een fysieke cursus? Doe de Yakult Loopscan en ontvang persoonlijk advies waarmee je direct aan de slag kunt!

Beginner
Logo Yakult Start to Run
In samenwerking met

Yakult Start to Run

Met Yakult Start to Run leert iedereen hardlopen. Door de digitale Loopscan hier in te vullen, ontstaat een persoonlijk advies waarmee jij aan de slag kan: met een trainer, bij een club of zelf met een schema of digitale cursus vanuit huis.