Webinar: Train slimmer, loop blessurevrij!

Donderdag, 16 september 2021
Webinar: Train slimmer, loop blessurevrij!

Wat kun jij aanpassen of toevoegen in je trainingsprogramma om de kans op blessures te verkleinen? In dit webinar bespreken we welke factoren belangrijk zijn in de preventie van veel voorkomende hardloopblessures.

Het is misschien een onderwerp waar je liever ver weg van blijft: blessures. Maar om de kans op een blessure tijdens het hardlopen zo klein mogelijk te maken, is het goed om te weten welke factoren een rol spelen in de ontwikkeling van een blessure. Aan de hand van de recente literatuur en praktijkervaring geeft Luc Schout je op dinsdag 28 september praktische tips om slimmer te trainen!

Webinar over blessurevrij hardlopen

Op dinsdag 28 september geeft fysio- en manueel therapeut Luc Schout tips waarmee je de kans op blessures verkleint en zorgeloos kunt blijven hardlopen. Dit webinar is gratis toegankelijk voor betalende leden van hardlopen.nl en kost € 9,95 voor niet-leden. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

Over de gastspreker

Luc Schout is werkzaam als fysio- en manueel therapeut bij de Atletiekunie. Op Papendal zorgt hij ervoor dat de topatleten belastbaar worden én blijven en zo tot optimale prestaties in training en wedstrijden kunnen komen. Daarnaast is hij fanatiek hardloper op afstanden van 5km tot de marathon. In zijn fysiotherapiepraktijk Het Fysiolab ligt de nadruk op het behandelen van de recreatieve hardloper.

Hardlopen.nl webinars

Hardlopen.nl organiseert maandelijks een webinar. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden met een betaald lidmaatschap bij hardlopen.nl en de Atletiekunie en kosten € 9,95 voor niet-leden / personen met een gratis account. Wil jij meerdere webinars volgen per jaar? Dan is een lidmaatschap voor jou waarschijnlijk voordeliger! Bij elk webinar is er beperkt plaats, maar elk lid krijgt gratis toegang tot een beveiligde omgeving waar je alle webinars terug kunt kijken.

Blessures Herstel Lichaam