Ontdek de voordelen van een zorgverzekering bij Zilveren Kruis via hardlopen.nl

In samenwerking met Zilveren Kruis
Woensdag, 18 november 2020
Ontdek de voordelen van een zorgverzekering bij Zilveren Kruis via hardlopen.nl

Het einde van het jaar komt weer in zicht. In dit bijzondere jaar is gezondheid een nog belangrijker thema dan ooit. Traditioneel is dit ook het moment om naar jouw zorgverzekering te kijken. Sluit de verzekering nog helemaal aan bij je wensen? Voor het behalen van je sportieve doelen wil je fit zijn. Ook wij vinden jouw conditie gezondheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom hebben we afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. Dankzij onze samenwerking met Zilveren Kruis profiteer je via hardlopen.nl van de voordelen van een zorgverzekering speciaal voor hardlopers.

Naast aantrekkelijke kortingen op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen, ontvang je extra sportmedische vergoedingen. Zo krijg je met een aanvullende verzekering bij een blessure 13 weken professionele online coaching. Na een uitgebreide screening ontvang je een persoonlijk advies en een op maat gemaakt hardlooprevalidatie schema. Met dit schema ga je stap voor stap aan de slag om weer hard te lopen.

De belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

  • 5% korting op de basisverzekering;
  • 10% korting op alle aanvullende verzekeringen;
  • 10% korting op tandartsverzekeringen;
  • En een uitgebreid pakket aan sportmedische vergoedingen.

Uitgebreide vergoedingen bij een aanvullende verzekering

Naast een collectieve zorgverzekering met een aantrekkelijke korting, biedt Zilveren Kruis uitgebreide vergoedingen bij een aanvullende verzekering. Je ontvangt de volgende extra vergoedingen speciaal voor sporters:

  • Sportmedisch onderzoek en sportkeuring;
  • Hardloopcoaching bij blessures;
  • Sport steunzolen;
  • Sportmedische begeleiding;
  • Voedingsvoorlichting;
  • Sport- of koelbrace;

Gratis het pakket Extra Aanvullend Sport

Daar bovenop krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Met daarin extra vergoedingen voor:

Sportmassage;
Extra vergoedingen voor sport- of koelbrace;
Psychologische (sport)begeleiding;
Dynamische fietspositiemeting;

Bereken je premie en sluit af

Jij bepaalt welke verzekering het beste bij je past en daarmee ook je premie betaalt. op www.zk.nl/hardlopen bereken je eenvoudig jouw premie. Je vind daar ook alle informatie over de vergoedingen. Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als jij je uiterlijk 31 december 2020 aanmeldt.

Cees-Rein van den Hoogenband over de sportpolis

Cees-Rein van den Hoogenband, chef-arts van NOC*NSF, werkte mee aan de ontwikkeling van de sportdekking van Zilveren Kruis. Hij is erg tevreden met het resultaat: 'In de sportpolis van Zilveren Kruis zit voor elke sporter een heel compleet pakket aan sportmedische ondersteuning. Het is een zorgpolis voor elke sporter ongeacht zijn of haar niveau'.

Logo Zilveren Kruis
In samenwerking met

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis helpt hardlopers met een uitgebreide collectieve zorgverzekering. Zo is je zorg goed geregeld. En profiteer je van extra’s die je helpen je gezond te voelen en lekker te sporten.