Gear

Zes maanden na zijn lancering introduceert Hardlopen.nl vandaag tal van nieuwe functionaliteiten waaronder een compleet nieuwe trainingsapp. Het doel: alle hardlopers van Nederland nog leuker, effectiever en verantwoorder van hun sport laten genieten.

“Dit is een mijlpaal in de ontwikkeling van Hardlopen.nl”, aldus Jan-Willem Landré, directeur van de Atletiekunie, die samen met partners Arko Sports Media en E-sites de app ontwikkelde. “Als Atletiekunie is ons doel om hardlopers in Nederland optimaal te faciliteren bij de uitoefening van deze fantastische sport en ik geloof dat we daar met deze app een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren.”

Features van de app

De Hardlopen.nl app biedt vele functionaliteiten. Allereerst bevat de app effectieve en geheel vernieuwde trainingsschema’s voor verschillende afstanden. Tijdens de trainingen krijg je adviezen en tips van een Nederlandstalige audiocoach naar keuze. Kies voor running junkie en vlogster Annemerel de Jongh of voor Marlayne Sahupala of Kas van Iersel, beiden bekend van radio en tv en de station voices van Hardlopen.nl-partner Sky Radio. Uiteraard ontbreekt de muzikale begeleiding niet. De motiverende beats van de geïntegreerde Running Playlists van Sky Radio zijn eenvoudig via een player in de app te beluisteren. Wil je ten slotte weten hoe je presteert, je vorderingen bijhouden of je route nog eens terugkijken? Ook dat is eenvoudig met de Hardlopen.nl app. Je downloadt de app in de App Store (voor iPhone) of Google Play (voor Android).

Metamorfose van het platform

En dat is nog niet alles. Ook het online platform Hardlopen.nl heeft een flinke metamorfose ondergaan. Zo is het platform uiteraard volledig gekoppeld met de Hardlopen.nl app. Op je persoonlijke pagina kun je bijvoorbeeld bijhouden aan welke evenementen je deelneemt, wat je hardloopdoelen zijn en hoe je trainingen verlopen. Verder kun je 1-op-1 aan de experts van de Atletiekunie vragen stellen over training, voeding en gezondheid.

Een abonnement biedt nog meer voordelen

Wil je optimaal van alle functionaliteiten gebruikmaken, neem dan een abonnement op Hardlopen.nl. Voor nog geen 40 euro per jaar heb je niet alleen onbeperkt toegang tot de app en het platform, maar ontvang je bij je inschrijving ook nog eens een functioneel hardloopshirt, drie edities van Runner’s World Magazine en de Complete Hardloopgids. Tevens krijg je korting bij tientallen hardloopevenementen en ben je automatisch lid van de Atletiekunie. Aarzel dus niet. Sluit vandaag nog een abonnement af op Hardlopen.nl.

Feedback

Uiteraard zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Laat ons weten wat je van Hardlopen.nl en de nieuwe Hardlopen.nl app vindt via dit speciale feedbackformulier. Met jouw feedback maken we de website en de app nog beter.