Webinar: Zet je vetten in als brandstof

Donderdag, 4 november 2021
Webinar: Zet je vetten in als brandstof

Ben je benieuwd naar een manier om jouw vetverbranding te stimuleren? Dan kan periodiek vasten interessant zijn. Laat je inspireren tijdens het Hardlopen.nl webinar op 15 november!

Met periodiek vasten leer je jouw lijf vetten inzetten als brandstof (ook bij een gezond vetpercentage heb je hiervan voldoende). Door dit te trainen krijg je een efficiëntere verbranding en dat komt ook van pas tijdens het hardlopen. Je kunt langer vooruit op een gematigd tempo, zonder ‘de man met de hamer’ tegen te komen. Periodiek vasten zorgt bovendien voor meer energie en een betere focus.

Maar zonder ontbijt kun je de deur toch niet uit, laat staan dat je kunt hardlopen op nuchtere maag? Geen zorgen, dat is een kwestie van gewenning. Voedingsspecialisten Brenda Frunt en Marieke de Groot vertellen je er alles over tijdens het webinar op 15 november. Of je nu al ervaring hebt met periodiek vasten of dat het compleet nieuw voor je is, Brenda en Marieke zorgen dat je zin krijgt om er (weer) mee aan de slag te gaan!

Dit webinar is gratis toegankelijk voor betalende leden van hardlopen.nl en kost € 9,95 voor niet-leden. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

Over Brenda en Marieke

Samen zijn Brenda Frunt en Marieke de Groot eigenaar van De Voedingsacademie. Met hun achtergrond in voeding en gezondheidswetenschappen coachen Brenda en Marieke mensen, ook in het bedrijfsleven en de (top)sport, op weg naar meer energie, focus en levensgeluk.

Brenda Frunt schreef eerder de bestsellers Goud op je Bord met ‘sportkok’ Erik te Velthuis. In oktober 2021 is het boek Vast Wel! uitgekomen die Brenda en Marieke samen hebben geschreven. Meer informatie: Boek Vast Wel! - De Voedingsacademie.

Hardlopen.nl webinars

Hardlopen.nl organiseert maandelijks een webinar. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden met een betaald lidmaatschap bij hardlopen.nl en de Atletiekunie en kosten € 9,95 voor niet-leden / personen met een gratis account. Wil jij meerdere webinars volgen per jaar? Dan is een lidmaatschap voor jou waarschijnlijk voordeliger! Bij elk webinar is er beperkt plaats, maar elk lid krijgt gratis toegang tot een beveiligde omgeving waar je alle webinars terug kunt kijken.

Afvallen