Webinar: Verbeter jezelf door slim te trainen

Donderdag, 13 mei 2021
Webinar: Verbeter jezelf door slim te trainen

Weet je niet goed wat voor trainingen je kunt doen om sneller en sterker te worden? Een hardloopschema biedt houvast, geeft structuur en zorgt ervoor dat je geleidelijk progressie boekt. Op 27 mei organiseert Hardlopen.nl het webinar ‘Verbeter jezelf door slim te trainen' door Geart Jorritsma.

Om voldoende variatie in je hardlooptrainingen aan te brengen, je lichaam steeds op andere manieren te belasten én te profiteren van diverse trainingseffecten, is het verstandig om van tevoren na te denken over de trainingen die je wilt uitvoeren. Een trainingsschema kan je daarbij helpen.

Leer hoe je door slimmer (niet harder!) te trainen, sneller en blessurevrij kunt hardlopen

Geart Jorritsma

Tijdens dit webinar leer je de basisprincipes van een goed hardloopschema en hoe je deze concreet kunt toepassen in je eigen schema. Of je nu net begint met hardlopen of je een gevorderde marathonloper bent, je zult zeker iets nieuws leren tijdens dit webinar.

Webinar over de basis van een hardloopschema

Op donderdag 27 mei geeft Geart Jorritsma tips en adviezen om slimmer te trainen. Dit webinar is gratis toegankelijk voor betalende leden van Hardlopen.nl. Het webinar start om 20:30 uur en is om 21:30 uur weer afgelopen. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

Over de gastspreker

Geart Jorritsma doet op hoog niveau aan hardlopen. Zo heeft hij de 2019 editie van de Enschede marathon gewonnen. Zijn persoonlijk record op de halve marathon is 1.06 en 30 minuten op de 10 kilometer. Verder werkt Geart bij PK Runningshop als adviseur en is hij hardloopcoach.

Hardlopen.nl webinars

Hardlopen.nl organiseert maandelijks een webinar. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden met een betaald lidmaatschap bij Hardlopen.nl en de Atletiekunie en kosten € 9,95 voor niet-leden / personen met een gratis account. Wil jij meerdere webinars volgen per jaar? Kijk dan of een lidmaatschap voor jou niet voordeliger is! Bij elk webinar is er beperkt plaats, maar elk lid krijgt gratis toegang tot een beveiligde omgeving waar je alle webinars terug kunt kijken.

Hardloopschema