Webinar: Alles wat je wil weten over hardlopen

Donderdag, 14 oktober 2021
Webinar: Alles wat je wil weten over hardlopen
© Barbara Kerkhof

De hardloopwereld staat bol van de overgeleverde wijsheden over schoenen, voeding, blessures en gezondheid. Goede schoenen zouden blessures voorkomen en marathons zijn ongezond voor het hart. Maar wat is feit en wat is fictie?

Op woensdag 27 oktober organiseert Hardlopen.nl het webinar 'Alles wat je wilt weten over hardlopen’. Wil jij weten of je knieën slijten door hard te lopen? En of landen op je voorvoet beter is dan landen op je hak? Wetenschapsjournalist en hardloper Mariska van Sprundel houdt een aantal veel gehoorde loperswaarheden eens goed tegen het licht.

Dit webinar is gratis toegankelijk voor betalende leden van hardlopen.nl en kost € 9,95 voor niet-leden. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

Over de gastspreker

Mariska van Sprundel is wetenschapsjournalist. Ze schrijft o.a. voor NRC, Trouw en Runner’s World over (hardloop)wetenschap. Ze is auteur van Alles wat je wilt weten over hardlopen (2018) en Missie Marathon (2020). Daarnaast deelt Mariska haar loopkennis op haar blog Rationele Renner en is ze trainer bij atletiekvereniging Phoenix in Utrecht.

Hardlopen.nl webinars

Hardlopen.nl organiseert maandelijks een webinar. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden met een betaald lidmaatschap bij hardlopen.nl en de Atletiekunie en kosten € 9,95 voor niet-leden / personen met een gratis account. Wil jij meerdere webinars volgen per jaar? Dan is een lidmaatschap voor jou waarschijnlijk voordeliger! Bij elk webinar is er beperkt plaats, maar elk lid krijgt gratis toegang tot een beveiligde omgeving waar je alle webinars terug kunt kijken.

5 kilometer Beginner Blessures Lichaam Marathon