Beleving

Tijdens de NN Marathon Rotterdam kan iedereen een aanmoediging gebruiken. Natuurlijk staan langs het hele parcours enthousiaste supporters te klappen en te juichen om lopers verder te helpen, maar op de zware momenten kan wat extra persoonlijke aanmoediging net het verschil maken. Daarom biedt Nationale-Nederlanden op www.hardloopsupporter.nl familie, vrienden en collega’s de kans om hun marathonheld te verrassen met een aanmoedigingsvideo.

Hardloopsupporter

Vlak na het 34-kilometerpunt op de Boszoom een lange rechte weg, die bekend staat als het ‘man met de hamer’punt, zien zij deze persoonlijke aanmoediging op één van de vier grote schermen naast het parcours, inclusief geluid.

Hoe werkt het?

Maak met je smartphone een filmpje van maximaal 6 seconden. Zorg ervoor dat je horizontaal filmt en er voldoende licht is. Ga vervolgens naar www.hardloopsupporter.nl, zoek de naam van jouw held en upload vervolgens jouw video.

Locatie

Supporters zijn zondag 8 april van harte welkom om de Hardloopsupporter live te bekijken! De ingezonden aanmoedigingsvideo's worden afgespeeld op vier grote schermen met geluid, naast het parcours aan het begin van de Boszoom (gelegen aan de Kralingse Plas).  

Nationale-Nederlanden.
Supporter van alle hardlopers.