Over deze app

Deze Hardlopen.nl app helpt je verantwoord en succesvol je hardloopdoelen te bereiken. Met effectieve trainingsschema’s en enthousiaste audiocoaching door onze Running Coaches. Zij staan borg voor een verantwoorde trainingsopbouw, in het tempo dat past bij jouw hardloopniveau en jouw ambities.

Met de Hardlopen.nl app kun je trainen voor verschillende afstanden. Op dit moment biedt de app audiocoaching voor afstanden van 3, 5 en 10 kilometer, maar je hoeft niet lang te wachten voor je ook voor langere afstanden (15 en 21K) kunt trainen met je favoriete audiocoach. Naar verwachting komen deze afstanden nog dit jaar beschikbaar. Duurt je dat toch te lang? Ga dan naar Hardlopen.nl en begin vast met trainen met de trainingsschema's die je daar voor deze afstanden kunt downloaden.

En de Hardlopen.nl app biedt méér. Loop via de app op de motiverende beats van de Sky Radio Running Playlists. Bewaar de statistieken van al je prestaties, zodat je je vooruitgang in de gaten kunt houden. En sla ook je hardlooproutes op, zodat je makkelijk kunt zien waar jij het beste loopt.

Hardlopen.nl app: dé app voor hardlopers met een doel!

Powered by Atletiekunie